لازم به ذکر است که گوشی های پرچم دار و گیمینگ شیائومی نیز نسبت به رقبای خود از قیمت پایین تری برخوردار هستند. در صورتی که به دنبال یک گوشی با مشخصات پرچم دار اما با قیمت پایین تر هستید، می توانید به سراغ خرید گوشی های شبه پرچم دار یا همان گیمینگ شیائومی بروید. شیائومی بیشتر به دنبال این بود که حتی مردم با توان اقتصادی پایین نیز بتوانند، بهترین گزینه ممکن را خریداری کنند. درواقع این شرکت چینی، با عقیده سود کم و فروش بالا پا به عرصه تولید گوشی های هوشمند گذاشت. تنها گوشی های پرچم دار این شرکت قیمت نسبتاً بالایی دارند، اما گوشی های پایین رده و میان رده از قیمت بسیار خوبی برخوردار هستند و در مقابل قابلیت های فوق العاده ای را در اختیار کاربران خود قرار می دهند.
برند شیائومی، به غیر از گوشیهای هوشمند محصولات الکترونیکی دیگری مثل لپتاپ و تبلت، ساعتهای هوشمند، تلویزیون، محصولات خانگی هوشمند مثل لامپهای هوشمند و لوازم جانبی تولید میکند. برای خرید گوشی های موبایل شیائومی از فروشگاه ها به صفحه قیمت گوشی های شیائومیمراجعه نمایید. با گستره وسیعی از لوازم الکترونیکی موجود در بازار، تمایز یک محصول از رقیب خود یا انتخاب آن که به بهترین وجه با نیازهای شما مطابقت دارد، اغلب گیج کننده می شود. تلاش دائمی ما برای درک نیازهای شما و کمک به شما برای یافتن بهترین مناسب است. از رقبای اصلی شیائومی میتوان به سامسونگ نیز اشاره کرد که شما میتوانید برای خرید گوشی سامسونگ به دارسو مراجعه کنید.
- کلیدهای کناری گوشی با قابلیت شخصی سازی در بازی های مختلف، سخت افزار بسیار قدرتمند، صفحه نمایش با نرخ بروزرسانی بالا، همه قابلیت هایی هستند که یک گیمر حرفه ای به آن احتیاج دارد.
- یکی از لوازم جانبی گوشی، قاب گوشی شیائومی میباشد در این مقاله با ما همراه باشید در ابتدا به نکات مهم هنگام خرید، قیمت و سپس به معرفی انواع قاب و کاور موبایل شیائومی میپردازیم.
- اگه ترجیح میدین گوشی راحت در دست و جیب شما قرار بگیره، گوشیهایی با صفحه کوچیکتر بخرین که در هزینه خرید هم صرفهجویی کرده باشین.
- اگه قصد خرید موبایل شیائومی رو دارین، با چک کردن روزانه سایت ایسل میتونین قیمت گوشیهای شیائومی امروز رو با روزهای قبل مقایسه کنین و از تخفیفهای احتمالی باخبر بشین.
طبیعیه که با وجود تنوع خیلی بالای انواع گوشی شیائومی، برای خرید یکی از اونها دچار سردرگمی بشین. بیشتر شرکتهای بزرگ ترجیح میدن که اندروید رو با توجه به محصولاتشون تغییر بدن تا تجربهای متفاوت برای کاربر ایجاد کرده و گوشیهاشون رو به عنوان برند در دنیا معرفی کنن. اگه شما امکانات و قیمت روز گوشی شیائومی رو با بقیه برندها مقایسه کنین، این تفاوت عمیق رو لمس خواهید کرد.
ردهی گوشی شیائومی می A به جای سیستم عامل MIUI دارای پلتفرم Android One است. این سیستم عامل سبب میشود که از یک تجربهی کاربری اندروید معمولی در یک قالب سختافزاری شیائومی استفاده کنید که برای کسانی که از MIUI متنفر هستند، عالی است. یکی از بزرگترین مشکلات کاربران در استفاده از گوشیهای شیائومی، فریم ورک MIUI نصب شده روی سیستم عامل اندروید این گوشیها است. تجربهی کاربری نرمافزاری گوشیهای شیائومی یا خیلی خوب یا خیلی افتضاح است. کلیه حقوق برای سایت فروشگاه اینترنتی سامیت کیس محفوظ بوده و هرگونه کپی برداری غیرمجاز می باشد. به قیمت محصول اتکا نکنید؛ هیچگاه نمی توان گفت که چیز گران قیمتی کیفیت بهتری دارد و چیز ارزان قیمت، کیفیت بدی.
مرتب سازی بر اساس:
شیائومی از آن دست شرکت هایی که توانست هم از نظر کیفیت و هم از نظر قیمت رضایت کاربران را جلب کند. یکی از دلایل شهرت و محبوبیت گوشیهای شیائومی، رابط کاربری زیبا و چشمنواز این برند است که با عنوان MIUI شناخته میشود. اما این شرکت برای افرادی که به این رابط کاربری علاقه ندارند، سری A را آماده کرده تا بهجای MIUI از پلتفرم ساده Android One لذت ببرند. شیائومی Mi A3 آخرین مدلی است که از این سری (در سال 2019) روانهی بازار شده است.
بنابراین، اگر به دنبال یک گوشی هوشمند عالی هستید که نه تنها ظاهر خوبی داشته باشد و ویژگی ،، های عالی داشته باشد، بلکه قیمت مناسبی نیز داشته باشد، باید به سراغ تلفن ،، های همراه شیائومی بروید. آنها به راحتی در مجموعه دارسو در دسترس هستند و حتی می توانید آنها را به صورت آنلاین در سایت دارسو با بهترین قیمت گوشی های هوشمند شیائومی خریداری کنید. شیائومی، یک شرکت چینی نسبتا جوان، با عرضه محصولات باکیفیت و با قیمت های باورنکردنی، دنیا را به تسخیر خود درآورده است. علاوه بر این، موبایل شیائومی در نپال سر و صدای واقعی در بازار ایران ایجاد کرده است.
محصولات
گوشی های شیائومی با رابط کاربری MIUI مبتنی بر اندروید راه اندازی شدند که بسیار شبیه به رابط کاربری iOS اپل است. از خوبی های این برند می توان به آپدیت مداوم نرم افزار گوشی شیائومی اشاره کرد. در واقع شیائومی حتی پس از عرضه محصول به بازار، به دنبال بهینه سازی عملکرد گوشی های خود است. این کمپانی چینی در یک فرصت ده ساله به جایگاهی رسید که اکنون ما شاهد تعداد زیادی نمایندگی فروش گوشی شیائومی در سراسر جهان ازجمله ایران هستیم.
بعد از اون شیائومی بقیه گروهها رو هم مد نظر قرار داده و تلاش کرد تا برای هر گروهی، یک سری گوشی اختصاصی طراحی کنه. با گسترش صنعت بازیهای ویدیویی و تمایل کاربرها به انجام اونها، شیائومی تصمیم به تولید گوشیهای سری Black Shark گرفت. شاید در نگاه اول نشه تفاوت خیلی پررنگی بین Mi و Redmi قائل شد، اما گوشیهای سری Redmi شیائومی رو میشه گوشیهای میانرده دونست که برای استفاده روزانه و معمول فوقالعاده هستن. بهعنوان مثال در سری Mi 11 بیشتر گوشیها با پردازنده Qualcomm Snapdragon 888 به بازار اومدن که پردازنده گوشیهای پرچمدار در سال 2021 هستن.
گوشی موبایل شیائومی Poco C40 ظرفیت 64 گیگابایت – رم 4 گیگابایت
طراحی زیبا، پردازندههای قدرتمند و دوربینهای با کیفیت در کنار باتری قدرتمند ویژگیهای مشترک تمامی گوشی های شیائومی مسحوب میشوند که به افزایش محبوبیت برند شیائومی کمک بسیاری کردهاند و توانستهاند نظرات بسیاری را به این برند معطوف سازند. یکی دیگر از زیر مجموعه های شیائومی برند پوکو است که در سال های اخیر توانست توجه بسیاری از افراد را در بازارهای داخلی به خود جلب کند. پوکو X3 پرفروش ترین گوشی پوکو در ایران بود که به محض ورود با بررسی مشخصات فوق العاده مجله خبری محصولات اپل و قیمت اقتصادی اش، بسیاری از افراد اقدام به خریداری آن کردند. محصولات شیائومی با ارائه ترکیبی عالی از محصولات شگفت انگیز و قیمت های صادقانه برای لذت بردن از زندگی بهتر از طریق فناوری نوآورانه، محصولات شیائومی در بیش از 90 کشور حضور دارند و همچنین در بسیاری از بازارها جایگاهی پیشرو دارند. با ده سال خدمات بی وقفه شیائومی در ساخت بهترین مدل های گوشی هوشمند و سخت افزار هوشمند، به مشتریان خود دلیلی برای انتظار چیزهای شگفت انگیز از جدیدترین محصولاتش داده است.
این ویژگی نه تنها در قسمت لوازم خانگی و لوازم شخصی، بلکه در بخش موبایل این کمپانی هم مشاهده میشود. بنابراین گوشی های شیائومی یا توسط خود این شرکت تولید میشوند، یا یکی از زیرمجموعههای آن. اما در هرصورت این دستگاهها توسط شیائومی به فروش میرسند و در مواردی از تیم تحقیق و توسعه و طراحی این شرکت کمک میگیرند. در ادامه، سری های مختلف گوشی های شیائومی را به شما معرفی میکنیم تا عباراتی را که در عنوان آنها به کار میرود، بهتر بشناسید. پس از این پیشروی که در سال 2014 اتفاق افتاد، این شرکت جاهطلب، قلمروی خود را به خاک مالزی، فیلیپین و هند هم گسترش داد. از همین سالها بود که نام شیائومی بهخاطر رکوردهای فروش عجیب و غریب بر سر زبانها افتاد و راه ورود رسمی گوشیهای این شرکت به بازار اروپا را در سال 2016 هموار کرد.